Waarom inschrijven bij een vastgoedmakelaar aan de Costa del Sol?

December 16, 2017

Door de aantrekkende huizenmarkt aan de Costa del Sol komt het steeds vaker voor dat huizen niet eens op de markt komen. Ze worden simpelweg direct onderhands verkocht, zonder zelfs maar op de markt te verschijnen. Natuurlijk zijn dat  juist de woningen die qua prijs en locatie het meest aantrekkelijk zijn. Inschrijven bij een vastgoedmakelaar aan de Costa del Sol voorkomt dat u dit soort koopjes misloopt!

Waarom inschrijven bij een aankoopmakelaar aan de Costa del Sol?

We hebben onlangs weer een woning in de verkoop genomen waarvan we wisten dat het op een perfecte locatie lag. Het huis was geheel gerenoveerd en werd te koop aangeboden voor een heel mooie prijs. Uit onze contacten in het makelaarsnetwerk wisten we dat er mensen op zoek waren naar een dergelijke woning. Met de makelaars van die klanten hebben we contact gezocht – en binnen een dag was het huis verkocht. Het is dus nooit op de markt gekomen!

 

De beste koopjes

De beste koopjes verkopen het snelst en verschijnen niet op de markt. Wilt u ze niet mislopen? Dan kunt u zich aanmelden bij een aankoopmakelaar. Bij Elegant Homes Marbella werkt dat heel eenvoudig. U hoeft alleen ons online zoekformulier goed in vullen. Hoe meer gegevens u invult, hoe beter we weten wat u zoekt. Zodra we een match vinden, hoort u dat direct. Het scheelt u bovendien veel rompslomp en dagen rondrijden om woningen te bezoeken die u niet interesseren.

 

Paar minuten werk

Inschrijven bij Elegant Homes Marbella helpt te voorkomen dat u achter het net vist. Al kunnen we misschien niet altijd een huis vinden dat nog niet op de markt is, we kunnen u in ieder geval helpen gericht en efficiënt te zoeken. Het zoekformulier invullen kost niets en verplicht u tot niets, maar zorgt er wel voor dat u het als eerste hoort als er iets van uw gading op de markt komt.

Het vraagt bovendien maar een paar minuten van uw tijd. Inschrijven bij een vastgoedmakelaar aan de Costa del Sol werkt in uw voordeel. Vul het formulier daarom vandaag nog in!

 

Elegant Homes Marbella gidst Belgen en Nederlanders naar een nieuw leven onder de Spaanse zon.


Ontdek snel ons aanbod aan betaalbare nieuwbouw huizenvilla’s en appartementen.

 

+34 646 140 816 
+34 952 838 541
info@eleganthomesmarbella.be
www.eleganthomesmarbella.be
ELEGANT HOMES MARBELLA
Uw Belgische makelaar voor levensgenieters in Marbella

 

Please reload

Featured Posts

Op zoek naar een woning onder de zon in Spanje - Marbella?

July 5, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square

Stay informed about the possibilities of buying a house in Spain. You can read about it in our newsletter. 

89% of readers rate our newsletters with 'Good' to 'Excellent'.

2020 © Elegant Homes Marbella - All rights reserved -  Privacy Policy -   Terms & Conditions

Phone Spain: (+34) 646 140 816  - Phone Belgium: 0472 055 262 - info@eleganthomesmarbella.com