NIEUWE OFF-PLAN PANDEN ZIJN TOEGENOMEN IN SPANJE

December 1, 2017

De nieuwe constructies bieden de nieuwste ontwerpen, bouwprocessen, stijl en kwaliteit en het is niet verwonderlijk dat off-plan vastgoed in een stroomversnelling komt op de Spaanse vastgoedmarkt.

 

 

Volgens Daniel Cuervo, secretaris-generaal van de Spaanse vereniging van bouwpromotors, werd 70% van de nieuwe eigendommen verkocht tijdens de eerste negen maanden van het jaar.

 

In tegenstelling tot eigenschappen die 15 jaar geleden en ouder zijn gebouwd, richten ontwikkelaars zich nu meer op kwaliteit dan op kwantiteit. Nieuwbouw wordt vaak gekenmerkt door grote open woonruimtes en individueel ontworpen plattegronden om aan de behoeften van klanten te voldoen. Ze zijn energiezuinig en zullen ook probleemloos te huur zijn, gezien nieuwe wetten die eigenschappen vereisen om te voldoen aan strenge gezondheid- en veiligheidseisen.

 

De toename van de vraag komt van een jonger nationaal publiek, aangemoedigd door het herstel van de economie en verbeterde financiën. De internationale vastgoedbeurs in Madrid heeft het merendeel van de verkooptransacties naar onroerend goed zien gaan in toekomstige staat van voltooiing en bouw in top gebieden zoals Barcelona, ​​Madrid en de Costa del Sol en blijft toenemen.

 

Investeren in nieuwe ontwikkelingen biedt de koper ook betere betalingsvoorwaarden - tussen € 6.000 - € 10.000 reserveringskosten, aanbetaling (gegarandeerd met bankgarantie / verzekering) en het resterende saldo in 15-24 maanden. Ontwikkelaars zijn ook vaak in staat om tegen goede voorwaarden financiering aan te bieden en de eigendommen worden gedekt door een ontwikkelaars garantie van doorgaans maximaal 10 jaar.

 

Elegant Homes Marbella biedt u een ruime keuze aan nieuwe bouwprojecten aan de Costa del Sol

 

+34 646 140 816 
+34 952 838 541
info@eleganthomesmarbella.be
www.eleganthomesmarbella.be
ELEGANT HOMES MARBELLA
Uw Belgische makelaar voor levensgenieters in Marbella

 

Please reload

Featured Posts

Op zoek naar een woning onder de zon in Spanje - Marbella?

July 5, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square

Stay informed about the possibilities of buying a house in Spain. You can read about it in our newsletter. 

89% of readers rate our newsletters with 'Good' to 'Excellent'.

2020 © Elegant Homes Marbella - All rights reserved -  Privacy Policy -   Terms & Conditions

Phone Spain: (+34) 646 140 816  - Phone Belgium: 0472 055 262 - info@eleganthomesmarbella.com