ALLE FEITEN EN FABELS OVER HET WEER IN SPANJE

August 12, 2017

HET WEER IN SPANJE: ZON, ZEE, STRAND EN ELKE DAG TERRASJESWEER

Dat is het beeld dat Vlamingen en Nederlanders hebben over het klimaat in Spanje. Maar klopt dat wel? Wij zetten alle feiten (en fabels) over het weer in Spanje op een rij:

 

FEIT 1: 320 DAGEN ZON

De zon houdt van Spanje. Dat is duidelijk. Liefst 320 dagen per jaar laat ze haar weldoende stralen schijnen op Spaanse bodem en geniet je van zonovergoten dagen. Geen wolkje aan de lucht! Aan de Costa Del Sol valt zelfs maar 500 mm regen per jaar. Toch is de dagelijkse warmte daar niet drukkend. Want in Marbella geniet je van zacht lenteweer in de winter (20°C) en milde temperaturen in de zomer (28-32°C). Je hoeft je dus geen zorgen maken dat je het ‘Spaans benauwd’ zult krijgen. Dat unieke Mediterrane, subtropische klimaat is één van de grote troeven van deze regio.

 

FEIT 2: SCHOONSTE LUCHT VAN EUROPA

Wist je dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de provincie Malaga uitriep tot de provincie met de schoonste lucht van Europa? Combineer dat met de milde temperaturen aan de Costa Del Sol en de gezondheidsklachten van reuma, jicht of longaandoeningen verminderen of verdwijnen als sneeuw voor de zon. Geen wonder dat Spanje en zeker Marbella een populaire bestemming is om te overwinteren. 

 

FEIT 3: ZON MAAKT ZEN

Vitamine D bijtanken? Dagelijkse kost in Spanje en dat is goed nieuws. Want de zon is goed voor je humeur: je krijgt meer energie en je voelt je blijer. Bovendien leef je in Spanje voornamelijk buiten, op het ritme van het natuur en de seizoenen. Stress glijdt zo van je af en je voelt je vrijer. Vergelijk het met dat typische vakantiegevoel … maar dan elke dag opnieuw.

NIEUW LEVEN OF EEN TWEEDE VERBLIJF IN SPANJE?

Ook genieten van het weer in Spanje? Vraag raad aan Elegant Homes Marbella, jouw Spanje-adviseurs die jouw taal spreken. Of ontdek ons aanbod aan nieuwbouw appartementenhuizen en villa’s aan de Costa Del Sol.

 

Wil u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes aan de Costa Del Sol, of van onze nieuwste aanbiedingen?

SCHRIJF JE HIER IN OM ONZE NIEUWSBRIEF TE ONTVANGEN

 

Elegant Homes Marbella
☎️ + 34 646 140 816
📧 info@eleganthomesmarbella.be 
🖥️ www.eleganthomesmarbella.be

ELEGANT HOMES #MARBELLA, Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol 

Please reload

Featured Posts

Op zoek naar een woning onder de zon in Spanje - Marbella?

July 5, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square

Stay informed about the possibilities of buying a house in Spain. You can read about it in our newsletter. 

89% of readers rate our newsletters with 'Good' to 'Excellent'.

2020 © Elegant Homes Marbella - All rights reserved -  Privacy Policy -   Terms & Conditions

Phone Spain: (+34) 646 140 816  - Phone Belgium: 0472 055 262 - info@eleganthomesmarbella.com