top of page

LEES DIT VOORDAT U AFSPREEKT MET EEN MAKELAAR IN SPANJE! 

Als u denkt dat het vastgoedsysteem in Spanje hetzelfde werkt als in België en daarom op zoek gaat naar verschillende vastgoedmakelaars op internet of naar vastgoed beurzen gaan in België, lees dan verder,

Maar:​

1. In Spanje bestaat er helemaal geen exclusiviteit en kunnen alle vastgoedmakelaars alle woningen die te koop staan aan dezelfde prijs te koop aanbieden.

2. Het volstaat het dus om 1 betrouwbare makelaar onder te contacteren die uw taal spreekt en zich volledig aan u toewijdt. 

3. Beter werken met een onafhankelijke, Nederlandstalige vastgoedadviseur zoals ELEGANT HOMES MARBELLA, die enkel en exclusief voor u werkt. 

4. Wij vragen u geen commissie voor onze diensten het zijn onze collega makelaars en promotoren die hun commissies met ons te delen.

5. ELEGANT HOMES MARBELLA is dé vastgoedspecialist voor Nederlandstaligen in en rond Marbella, dus waarom zou u uw tijd verdoen met andere anderstalige makelaars?

U wenst professionele en betrouwbare hulp bij uw zoektocht in Marbella? Contacteer ons vandaag nog.

Onze favoriete appartementen 

Deze vastgoedkoopjes zijn naar onze mening momenteel de beste op de markt: een fantastische prijs-kwaliteitverhouding in appartementen en penthouses te koop in en rond Marbella. Aarzel niet om uw droompand aan te kopen en investeer vandaag in uw zonnige toekomst hier aan de Costa del Sol.

info@eleganthomesmarbella.be| +34 646 140 816 |+34 951 569 340

bottom of page