Goed nieuws met informatie over de onlangs gepubliceerde gegevens van Eurostat – dat de Europese Unie de statistieken rapporteerden dat de onroerend goed prijzen in Spanje stijgen en bevestigt  de stabiliteit en de positieve economische situatie in eigen land.

EU bevest...

SPANJE IS GEZOND: DÉ REDEN OM DEFINITIEF JE KOFFERS TE PAKKEN

Spanje gezond? Zeker! Zuid-Spanje is zelfs de gezondste regio van Europa. De Spanjaarden zijn gezegend met een van de hoogste levensverwachtingen van Europa. Bovendien gaan 70 en 80-jarigen er nog gezwind doo...

Steeds meer senioren kiezen voor Spaans vastgoed

Heel wat mensen sparen hun hele leven lang om een mooie en zorgeloze oude dag te kunnen beleven. Die dag is nu gekomen: steeds meer senioren kopen een vakantiewoning of een appartement in Spanje.

Het aantal Vlamingen dat e...

Regelmatig ontvang ik e-mails van mensen die in de problemen zijn geraakt na de aankoop van een Spaanse woning. Ze vragen me wat ze moeten doen, maar in de meeste gevallen is het al te laat en zullen ze hun verlies moeten nemen. Er zijn verschillende oorzaken van de pr...

Top golfbanen en beste golf resorts aan de Costa del Sol

Golf aan de Costa del Sol is een van de belangrijkste sportieve hobby’s voor vele duizenden van de golfliefhebbers elk jaar.  De Costa del Sol staat bekend als de Costa del Golf, en niet zonder goede reden.

Er zijn...

WONEN AAN DE COSTA DEL SOL

Spanje is wereldwijd bekend om zijn kleurrijke historische erfgoed, een rijke cultuur en het bruisende gevoel van traditie en gewoontes die inherent zijn aan de Spaanse manier van leven. Met zijn beroemde ontspannen en zorgeloze levensstijl, h...

Nu een huis kopen aan de Costa del Sol en het over een paar jaar weer verkopen met 40% winst. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is precies wat er in het verleden is gebeurd. Een huis kopen aan de Costa del Sol was een uitstekende investering, want vooral bui...

Duizenden mensen kiezen elk jaar de Costa del Sol als hun nieuwe permanente thuis of vakantiehuis vanwege de unieke zorgeloze en gezonde levensstijl die het Zuiden van Spanje biedt.

De kwaliteit van het leven die de Costa del Sol biedt, is onvergelijkbaar met vele ander...

Please reload

SPANISH PROPERTY NEWS

Thank you for visiting our blog!

Here you will find the latest news, facts and figures, and details of the Spanish property market, with the occasional property for sale!

Bookmark this page to ensure you keep up to date with house prices, sales figures, market recovery, and other interesting news from Spain's real-estate market.

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Stay informed about the possibilities of buying a house in Spain. You can read about it in our newsletter. 

89% of readers rate our newsletters with 'Good' to 'Excellent'.

2020 © Elegant Homes Marbella - All rights reserved -  Privacy Policy -   Terms & Conditions

Phone Spain: (+34) 646 140 816  - Phone Belgium: 0472 055 262 - info@eleganthomesmarbella.com