August 27, 2017

With all of the many things to do in Marbella, you won´t have to worry about what to do when it rains. There are many indoor activities that will keep you dry and happy during your holiday in Spain.  

Naturally Marbella is one of those locations that is best enjoyed in...

August 26, 2017

Far from being a transport hub Malaga over the years has become a cultural city with so many attractions. Its port area has become a thriving tourist attraction as it is surrounded by fantastic restaurants, shops and leisure facilities.

With this popularity the number o...

August 26, 2017

Van plan om een auto te huren op vakantie? Zo bespaar je op de eindafrekening!

70% van de Belgen huurt weleens een auto op reis om zich flexibeler te kunnen verplaatsen. Handig, maar wie de kleine lettertjes vergeet te lezen geeft daar snel meer geld aan uit dan de bedo...

August 20, 2017

Steeds meer Belgen en Nederlanders kopen een Spaanse casa. Volgens de meest recente statistieken van de Spaanse registratiekantoren waren dat er vorig jaar 1.332, wat liefst 28 procent méér is dan het jaar voordien. En hun aantal blijft groeien: internationaal zou de v...

August 17, 2017

Nu een huis kopen, straks met winst verkopen

Nu een huis kopen aan de Costa del Sol en het over een paar jaar weer verkopen met 40% winst. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is precies wat er in het verleden is gebeurd. Een huis kopen aan de Costa del Sol was...

August 16, 2017

Puerto Banús

Puerto Banús is een jachthaven in de Spaanse stad Marbella. De luxe-haven van Puerto Banus ligt op 7,5 km van het centrum van Marbella.

De haven werd gebouwd door Jose Banús, een goede vriend van Francisco Franco en geopend in 1970. Het werd ontworpen als ee...

August 15, 2017

LOS MONTEROS ALTO – MARBELLA

Drie uur vliegen vanuit België of Nederland, en u bent in een andere wereld. 

Oase van rust en toch op minder dan slechts 5 km van Marbella en 5 minuten van de mooiste zandstranden aan de Costa Del Sol.

Gelegen in een natuurgebied en die genie...

August 15, 2017

Marktonderzoek door onroerend goed consultants Aguirre Newman toont aan dat nieuwbouw aan de Costa del Sol nu twee keer sneller verkoopt dan een jaar geleden. De gemiddelde verkooptijd voor nieuwbouw van tussenwoningen en villa’s is gedaald naar slechts 23 maanden. Agu...

August 13, 2017

Marbella is begrijperlijkerwijze een van Spanje's meest populaire vakantiebestemmingen, voor zowel buitenlandse toeristen als Spanjaarden. Het is met 27 km kustlijn en 23 stranden een waar genot voor de liefhebber!

Stranden van fantastische kwal...

August 12, 2017

HET WEER IN SPANJE: ZON, ZEE, STRAND EN ELKE DAG TERRASJESWEER

Dat is het beeld dat Vlamingen en Nederlanders hebben over het klimaat in Spanje. Maar klopt dat wel? Wij zetten alle feiten (en fabels) over het weer in Spanje op een rij:

FEIT 1: 320 DAGEN ZON

De zon houdt v...

Please reload

SPANISH PROPERTY NEWS

Thank you for visiting our blog!

Here you will find the latest news, facts and figures, and details of the Spanish property market, with the occasional property for sale!

Bookmark this page to ensure you keep up to date with house prices, sales figures, market recovery, and other interesting news from Spain's real-estate market.

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Stay informed about the possibilities of buying a house in Spain. You can read about it in our newsletter. 

89% of readers rate our newsletters with 'Good' to 'Excellent'.

2020 © Elegant Homes Marbella - All rights reserved -  Privacy Policy -   Terms & Conditions

Phone Spain: (+34) 646 140 816  - Phone Belgium: 0472 055 262 - info@eleganthomesmarbella.com